Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirring



Sanningen,
slagen,

blodet flyter,
talar med din ondska,

du ser gråten,
erfar hämden,

vet,
valets bittra,

kval,
söndra och försök att härska,

denna natt är min,
sök en ängel i mitt hjärta,

ångesten glänser i din spegelbild,

förvirring




Fri vers av peter markurth
Läst 165 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-08-06 00:38



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Stark smärta att möta ondskan på dess villkor, superb.
2009-08-06

  Catharina Edin VIP
gillar också!
2009-08-06

  Aciom
gillar
2009-08-06
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth