Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad


saknad när du föddes

saknad när du dog

från en plats ibland oss

till en plats i helgad jord


du lever ännu med mig

du finns i allt jag gör

därför kommer du att leva

tills den dagen då jag dör


nu tar du tillbaka

det du skänkte när du kom

och seglar sakta bort igen

nu får du somna om




Fri vers av Mikaela Lind
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-06 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela Lind