Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klankande nu

 

sitter

kudde på pall

hukande krum

 

borde

 

harklar slem

sväljer

 

borde

 

naglar river

flagor singlar

landar tätt

 

borde

 

blicken hackar

 

självbild

 

splittras

 

borde

 

hukande krum

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-06 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke