Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland rufsiga tufsiga täcken och ting



Hur skulle hon förklara

att deras kärleksbarn
just blivit en halvliter blod
i en porslinsskål?

att smärtan hon förnimmer
inte är mer
än den hon känner
varje månad

att hans lem
inte är annorlunda
än andras

men hennes bo
unikt.




Fri vers av Saga-Sofia
Läst 582 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-08-07 10:18



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
hon tar underbara bilder
Lovisa Ringborg
jag var där och såg den jag med

fast det inte är tillåtet
2009-08-11

  Per Teofilusson
Den är av ett annat slags - kvinnan. Rak, inte smärta. Tydlig, inte kryptisk. Kan man säga vuxen? Mellan raderna en melodi av stor ömhet.
2009-08-07

  Lars P K
nä hur skall hon förklara, kanske med dina vackra ord, dina väldigt vackra ord
2009-08-07

  etthjärtaäralltidrött
starka ord.
och fina.
2009-08-07

  Saga-Sofia
Obs. Jag vet att man inte får, men denna bild är lånad av en konstnär/fotograf som nyss hade utställning på Kulturhuset.
2009-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Saga-Sofia
Saga-Sofia