Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kul.


Tystnaden, II



Våra kroppar rostar inifrån

allt det syre som cellerna kräver
för att skapa energi
bär den automatiska bieffekten;
fria radikaler

i en enda cell
kan det bildas över en miljon reaktiva radikaler
varje sekund

men så fort vi, några våningar upp,
inser denna vår dödlighet

börjar vi att skratta.




Fri vers av Saga-Sofia
Läst 538 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-07 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saga-Sofia
Saga-Sofia