Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resignationen



Någon kan åka över ett helt land för någon
tåg, buss, bil, båt, flyg, tåg, bil, buss

knyta ett par skor och börja vandra
med riktningen; du

då har man tur om där finns en gränd
en stol som klarat sig undan regnet
och kanske en sedel till kaffet

där kan man visa hur rädd man är om timmarna
så rädd om timmarna
att de upphör
och det blir kväll

man släpper taget
ett tag

för att få uppleva fyra fötter på perrongen
tre kvart kvar
och två skratt
i en ensamhet;

- vem ska vi ligga med nu då?




Fri vers av Saga-Sofia
Läst 567 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-07 16:28



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Oväntat hur det utveklade sig längs raderna. Me like a lot :)
2009-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Saga-Sofia
Saga-Sofia