Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Njaej, den ska nog dras längre. Dörren då?


Ett liv och kök



Man kan säga vad man vill om ett rum

det kan vara en plats där man drar ett par trosor åt sidan
och älskar någon för första gången

det kan vara ett tak
över ett rusande huvud

ett tempel
där religionen är Familj

en sovsal där en knut under täcket
drar sig undan för ljuset

rökfritt eller skavfötters
minimalistiskt med vidgade vyer

ett hål att härdas inuti.




Fri vers av Saga-Sofia
Läst 597 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-07 16:38



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
åter igen en text som sprungen ur en poet i sitt esse
förtjänar förstås sina trenne blomsterkorgar
2009-11-29

    ej medlem längre
Du fångar mycket i dina poetiska världar.
Gillar klarheten i dikten.
2009-10-28

  Per Teofilusson
njuter av raderna om livet i en kub eller så. Läppjar allt, minus näst sista radens ord "minimalistiskt", vilken smakar i sammanhanget alltför intellektuell-pratig.
2009-09-05

  Mikael Lövkvist
Gillar denna dikt skarpt: Dess berättelser, vyer och upplevda erfarenheter. Mycket bra skrivet!
2009-08-19

  Ulf Popeno
Men, det är väl aldrig naturligt?
2009-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Saga-Sofia
Saga-Sofia