Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar du?

Vågar du?

Men snälla säg att du vågar!

Släpp taget och låt mig

älska dig!

Låt mig vara din glädje

och din skuldra att gråta ut vid.

Jag finns här alla dagar

alla år.

Jag finns här

vart du än går.



Jag älskar dig!




Fri vers av Maddepaddan
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-07 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maddepaddan
Maddepaddan