Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mr. D ;)


Älgen

Jag kan inte sova...

för det ligger en älg i sängkammaren...

och den älgen är jag gift med




:D




Fri vers av Maddepaddan
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-07 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maddepaddan
Maddepaddan