Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vissa människor är duktiga på att ta plats vill att allt ska kretsa runt dom


VET DU?

Vet du?

Nej det kan du inte göra, du tror att
du känner mig, men det gör du nog
inte

Jag känner inte dig, vet inte var jag
har dig, du pratar och pratar, men du
säger ingenting

Ibland, det måste jag erkänna, blir jag
lite avundsjuk på dig, men det går över
ganska fort

Du tar så mycket energi av mig, energi
jag behöver till annat, så varför ska jag
reta upp mig på dig

Vet du?

Jag har slutat tänka på dig, min energi
lägger jag på annat, det tycker jag du
ska göra också


anits 8 augusti 2009




Övriga genrer av anits VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-08 09:50



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
APPLÅD, Vackert formulerat .....
2009-08-11

  Larz Gustafsson VIP
Det var ord och inga visor. Sådana proklamationer behövs förvisso ibland.
2009-08-08

  Bibbi VIP
Exakt min sitution just nu efter ett fult påhopp på en sajt som dessutom kallar sig kristen.
"Jag har slutat tänka på dig, min energi
lägger jag på annat, det tycker jag du
ska göra också"
Exakt den vägkost som jag behövde idag.
Tack och kram.
2009-08-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP