Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det var en konstig känsla, när jag trodde att jag missat tåget


JAG HADE NOG DRÖMT

Jag vaknade tidigt, solen värmde redan skönt
såg ut genom fönstret, morgonen var lugn och
vacker

Kände tröttheten i kroppen, så efter att ha
druckit ett glas vatten, gick jag till sängs igen

Kände den friska klara luften genom fönstret
och snart somnade jag om

Jag måste ha drömt något, som jag inte minns
för när jag stod där med kaffekoppen i handen
kom tankarna

Har jag missat tåget? Har det redan gått?
Var är alla andra någonstans?

Så när jag såg på klockan, mindes att det var
lördag morgon den åttonde augusti, jag stod
i mitt eget kök

Visst, jag måste ha drömt något, vad det minns
jag inte, men kaffe hade jag gjort, medvetet eller
inte, det vet jag heller inte

Missat något tåg hade jag heller inte gjort, jag
kan ana att jag drömt något, som hade med det
allt det trevliga jag var med om förra helgen


anits 8 augusti 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-08 10:11



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Märklig känsla, underbart formulerat !!
2009-08-11

  Larz Gustafsson VIP
En märklig deja vu-upplevelse, som ju ändå inte var en sådan eftersom du ju aldrig missade något tåg...
Kanske du undermedvetet var orolig för att du skulle missa ett när du reste?
2009-08-08

  Bibbi VIP
"Visst, jag måste ha drömt något, vad det minns
jag inte, men kaffe hade jag gjort, medvetet eller
inte, det vet jag heller inte"

Strålande humor:-)
2009-08-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP