Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar som kommit och gått, ända sedan jag var in i den här lägenheten första gången i början på april månad


JAG VILL LEVA HÄR OCH NU

Jag vill leva mitt liv, ingen ska någonsin
få bestämma över det

Jag vill leva här och nu, känna tacksamheten
över att kunna få vara den jag är

Ingen ska få ta ifrån mig den trygghet, jag
nu känner inom mig

Jag vill leva som den jag är, jag vill bo här
med tryggheten i mig själv och till livet, som
jag äntligen funnit

Jag har hittat hem, här är tyst och lugnt, ingen
som slår i dörrar, ingen som drar möbler över
golvet tidiga morgnar, när man kanske vill sova
en stund till

Jag vill leva här och nu, leva mitt liv som jag vill,
vill känna tron växa, vandra på skogens stigar,
sjunga mina sånger när ingen hör

Jag vill skriva mina ord, orden som för mig känns
viktiga, jag vill odla mina blommor, se hur dom
växer och blir vackra

Just här, i den här lägenheten, har jag hittat hem,
det är som att bo i ett litet hus, med en rabatt som
omger min altan, här vill jag leva, som den jag är,
för att jag är jag och ingen annan


anits 8 augusti 2009







Fri vers av anits VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-08 23:29



Bookmark and Share


  Maria T
Så bra du har fått det,
och vackra blommor
2009-08-10

    ej medlem längre
Instämmer med Larz, fin bild på pelargoniorna en av mina favoriter!
2009-08-09

  Larz Gustafsson VIP
Det tycker jag är din självklara rätt.
2009-08-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP