Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innanför

 

Krymper fältet

Skevar gången

Trampar magen

luft

dyker under

hjärtats stackato

 

Varsågod och sitt!

 

Dödsmask rinner

Läppar blå

svartnar

hastigt

 

Vackert väder vi har!

 

Hinner du

före

rusningen?

 

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-08 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke