Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
. . .


.




pennans udd
tung
uti tomma raders andhämtning


inga bilder
inga ord
inga toner
emellan


endast hjärtats elegi
ännu ej i strof gestaltad
inhöljd i dräpande dimma
anas


pinans svarta sälta
krypande slingrande svek
stryper varje nerv



sista versen
slagen till marken




tillintetgjord
ordlös











Fri vers av Sunlight
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-12 23:46



Bookmark and Share


  peter markurth
gillar den
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight