Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är som en metafor som visar hur det kändes för mig. Du gjorde inte allt detta men bara för att ni ska se hur det var för mig.


Jag kom över dig.

Nu när allt e över, så kanske du var den för mig ändå.
Även om du gjorde det du gjorde.
Att du byggde upp mig bara för
att riva ner mig till grunden senare.
Du lämnade mig kall och utan luft.
Jag föll så länge, jag kom in djupare.
Jag tror jag gav díg det bästa av mig.
Jag såg aldrig att det skulle komma.
Jag skulle ha börjat springa mycket tidigare.
Jag trodde aldrig att du kunde vara så.
Jag har det bättre utan dig.
Jag blir bättre med dagarna.
Det blir bara bättre nu.
Nu plockar jag bara upp alla bitarna av mitt hjärta,
jag hittar fortfarande bitar lite överallt.
Jag kommer använda flera år framåt
för att bygga ihop mitt hjärta igen.
Jag trodde inte att jag skulle komma över dig,
men det gjorde jag.
Jag e över dig.
Du slog i sönder dessa väggar.
Du drog bort allt som jag hade byggt upp.
Du tog dina väskor och gick iväg.
Jag kunde inte säga nåt.
När du slog igen dörren, då öppnades flera andra,
det gjorde mina ögon också,
jag såg att du aldrig var bra för mig.
Jag såg aldrig att denna dag skulle komma.
Jag e över dig nu, jag är äntligen över dig.










Fri vers av fast i hans nät
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-08 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fast i hans nät
fast i hans nät