Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tabula rasa


Från port

till port


ur nyblivandets

tomma utsikt



slumrar

skimrande livets

uppenbarelse




Fri vers av livsdans
Läst 199 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-08 20:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den osynliga pärlan -
alltärenmöjlighet
2009-08-09
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans