Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömsa skinn


Kravlar ur

för liten dräkt


vill vila

emot stillhets klippa


vill smekas

av värmande sol


vill beröraras

av rörelsens vindar


vill simma

med vattnets strömmar



transparens




Fri vers av livsdans
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-09 16:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skönviljande
skönläsning
2009-08-09

  Cosmic Johanna
Skönt poetat,

ser det som en längtan efter förändring transformation.

applåder, gillar stämningen och de levande rörelserna, bildspråket.
2009-08-09
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans