Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känslor som kom idag, när tröttheten tog överhand


FÖLJ MIG

Följ mig, över ängen där gräset ännu
är grönt och där blommorna har sitt hem

Följ mig, ta min hand, känn så bra Din
hand passar i min

Följ mig på stigen, jag behöver Ditt sällskap
idag, jag är så trött men om Du går med,
vet jag att allt känns bättre

Följ mig, jag vill känna den trygghet, som
mötet med Dig alltid ger mig

Låt oss vandra längs stranden, lyssna
till vågornas brus, känna glädjen och
lyckan att vara tillsammans

Följ mig, låt oss glömma tid och rum, vi
kan gå tysta känna lugnet och stillheten,
känna harmonin när vi är tillsammans

Jag är glad att ha Dig till vän, Du är den
som lyssnar, hjälper och tröstar, det finns
ingen bättre vän än den jag har i Dig



anits 9 augusti 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-09 20:46



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Skriver under på Larz Gustafsson ..... vackert formulerat!
2009-08-15

  Larz Gustafsson VIP
"Vilken vän vi har i Jesus", som det heter i en sång.
2009-08-09

    ej medlem längre
Fantastisk och så sann!
Så viktigt med en bra vän, man kan prata och tänka med, bara gå... hand i hand!
2009-08-09

  poetryGirl
så vackert
2009-08-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP