Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivel

 

Magen drabbar samman

En knop

växer

ovanför naveln

snett in

runt nervösa tarmar

 

Briserar

 

Upp i halsgropen

ljuder

torr förstumning

 

Vittnen saknas

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-10 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke