Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

definiera lyx

Konsumtion ger dig inte lyx.
Konsumtion ger dig en tidsbegränsad
reflektion av din situation.

Lyx har du när du
medvetet reflekterar
din situation

För mig är lyx
att medvetet planera
sin situation.

"Som att medvetet skriva denna text"




Fri vers av frankeee
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-10 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frankeee