Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon har mjuka fötter

 

 

Fanerar min åtrå

till ett golv jag lägger

 

utan not och spont

utan kvist och lack

 

så hon kan gå

med nakna fötter till mig

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 313 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-08-10 16:07



Bookmark and Share


  stella
Fanera....väcker min fantasi. Underbart!
2009-10-27

  Nahojland
Applåd, en njutning att läsa. Bra rytm, flyter bara på...
2009-08-11

  Spir@
vackert =)
2009-08-11

  Marlboroman/Hg VIP
Jag blir fan euforisk! Strålande!
2009-08-11

  Peter Matsa
Det är snickarglädje!
2009-08-11

  Lindalou
Så vacker och öm. Kanon.
2009-08-10

  sulimaa
Nemen åhh så fint skrivet ...det är sånt som man kan skriva i ett kärleksbrev...fast då riktat till nån....vad bra du e!!!
2009-08-10

  Junitvillingen
Denna är ju för bra vännen!! Undrar bara hur det känns att tassa med nakna fötter på plankor av åtrå...;-)))
2009-08-10

  etthjärtaäralltidrött
väldigt fint
du skriver bättre
och bättre och
bättre...
2009-08-10

  Sanningsägaren VIP
fotsid och vacker
2009-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar