Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns många små paradis på jorden ....


Arbetslycka

Idag var det första dagen på jobbet efter en lång och härlig semester.Många går tillbaka till sina arbeten med lite jobbångest de första dagarna. Inte jag, jag går dit med arbetslycka!

Jag måste få dela med mig av min helt underbara arbetsplats. En arbetsplats som inte med ord går att beskriva. Underskön, rofylld och helt fantastisk för mitt estetiska sinne.
På min arbetsplats så leker livslusten i vartenda skrymsle.

De människor som jag har förmånen att få arbeta tillsammans med präglas som mig av allt det sköna. Kamratskapen är stor och skratten många.

Jag kommer ett flertal gånger under dagen på mig själv med att bara gå runt och småle för mig själv. Helst av allt skulle jag vilja fnittra högt men det skulle kanske se lite konstigt ut :))

Miljön är underskön och sensualismen påtaglig, i den här miljön hämtar jag stor inspiration till mitt skrivande.
Jag är i sanning rik, så tack till den underbara högre makt som placerade mig på denna plats på jorden.

Jag arbetar på Vårsta visningsträdgård som är uppbyggt efter ett klostertema. Den är uppbyggd i olika trädgårdsrum och inspirerad av två munkar och två nunnor.

Eftersom något så vacker är svårt att i ord beskriva så vill jag gärna dela med mig av bilder från denna vackra plats till er alla som vill.
Titta gärna in på mina Utställningar och kika i albumet Vårsta trädgård.


Kramisen till er alla i denna ljuva sommartid :)))




Övriga genrer av sulimaa
Läst 208 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-10 16:11



Bookmark and Share


  Lina Olivia
Läser denna i en stund av djup jobbångest inför starten efter semestern. Drar ett djupt andetag. Arbetslycka - ett jättebra ord. Jag ska tänka på det ikväll så att sömnen blir bra. Imorrn ska Jag se till att få en dag av Arbetslycka. Tack!!
2010-08-15

    ej medlem längre
FOLK MED ARBETSGLÄDJE BLIR MER OCH MER EN BRISTVARA I SVERIGE SÅ KÄNN DIG LYCKLIG I MELLANMJÖLKENS LAND.
VI JOBBAR MINST I HELA EU FÖRRESTEN.SJÄLV ÄR JAG FÖRTIDSPENSIONERAD OCH DET ÄR ETT HELVETE, MAN BLIR SÅ IDENTITETSLÖS. HADE JAG INTE HAFT MITT SKRIV OCH MUSIKKUNNANDE HADE JAG VÄL HÄNGT MIG.
2009-08-12

  Glensan
Kram tillbaka goa S

Fin text du förmedlar

inte alla känner så
så skratta dej lycklig :-)
2009-08-10

  Popcorntankar
En hel lund av sinnen!
2009-08-10

  flickan i spann
All lycka till dig!
2009-08-10

  blaite
Du verkar ha ett kanonjobb och platsen verkar helt oki att slå ihjäl några timmar på..underbart
2009-08-10

  Suzy med punkterna
Här finns en till som älskar sitt arbete.
Jag jobbar som sfi-lärare och ser så gott som varje dag som en dag av glädje tillsammans med många underbara elever (och kollegor i viss mån;=))
2009-08-10
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa