Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min frihet stavas


Min frihet stavas;

att tappa ett russin på golvet
och låta det ligga kvar




Fri vers av Saga-Sofia
Läst 540 gånger
Publicerad 2005-10-05 23:32



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Min kontroll stavas;

att känna torkad spagetti under fötterna
och låtsas som ingenting
2005-10-11

    ej medlem längre
har själv aldrig haft problem med tappade russin. kanske tappade hakor och smör :)
2005-10-06

  SofiaN
Ja, ja jaaa! Den friheten vill jag också ha! Det är bara ordningsmänniskan i mig som säger ifrån...
2005-10-06

  madinsane
magnifikt stavat..
hela vägen till friheten.
2005-10-06

  Rublev
härliga ord!

...frihet är också att
sätta ner hela mjuka
foten på litet klibbigt
bortglömt frihetsrussin
och sedan göra små
frihetsspår i lägenheten
ja ut i hela världen...
2005-10-05

  Smultris
Härligt tjejen... ;-)
2005-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Saga-Sofia
Saga-Sofia