Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träskosommar

 

Grytorna ångade

i grusgropen

 

Ljung

Skvattram

Stenlav

Vitmårarot

Björklöv

Lökskal

Daggkåpa

 

Alun

Tvålflingor

 

Härvor

sköljda

svingade

på tork

 

Indigo

Koschenill

 

Kvinnoskratt

varma

dagar

 

 

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 215 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-10 20:15



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Verkligen härligt detta!!!
2009-08-10

  etthjärtaäralltidrött
Jag läste orden förut, tänkte på växtfärgning. Återkom nu sedan du lagt till bild, och så var det just så. Kan känna dofter av nyfärgad ull.
2009-08-10

  Catharina Edin
Det här var härlig läsning!
2009-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke