Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dam (limerick)


 


En dam nära Saint Patricks klippa


hon föll för en chippendalestrippa.


När honom hon sett


brände blodet så hett


och i skorna det började kippa.


 


 


 


 


 




Bunden vers (Limerick) av Åsa Pyke
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-10 22:35



Bookmark and Share


  Catharina Edin
Helkul!
2009-08-11

  etthjärtaäralltidrött
Ha, ha du är för skön!
2009-08-10

  dweeb
Ha ha ha ..... hoppsan! :-)
2009-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke