Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaknar

Sömnigt tittar jag mig i spegeln
vem är mannen framför mig??

Trött betraktar jag anletet
små små framgment
av minnes strimmor
blixtrar till i mitt sinne

Med värkande fot haltar jag till sängen
sätter mig ned sakta sakta

Minnet kommer tillbaka
jag lägger mig ned
somnar för att sen vakna igen

Här är jag med allt som just jag är

Jag är jag.......




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 375 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-08-11 09:28



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Att vara sig själv räcker långt
2009-08-16

  Sturesdotter
att våga
se sig själv

det är styrka
oavsett tidspunkt
2009-08-14

  Blåbäret
ingen mening med att kämpa emot, bara vara och leva i jaget
2009-08-11

    leelee
Ja...man kan ta sin tillflykt till sömnen, men verkligheten minns.
2009-08-11

  anits VIP
Vackert......varje människa är unik
2009-08-11

  mare VIP
Precis så....unik människa..
2009-08-11

  Glensan
Skön text med ett positivt slut
min tolkning i alla fall....
2009-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin