Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reminiscens



Mitt liv har rört sig
inom en noshörnings huvud

ännu hör jag ekot från
kroppens tjocka hud


Så finns alla djuren
inmejslade i oss




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 717 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-11 15:02



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Gillar början och mitten mer än slutet

Mest av allt gillar jag början

vilken bild!
2009-09-08

  noname_realmind
Mmh, härligt annorlunda vinkling... inuti en noshörnings huvud...

Snyggt!
2009-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth