Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skitdikt


 


Jag tror att jag tar och smiter


går och sätter mig och skiter


Klämmer sta och klämmer i


Ja, sånt ska göras med esprit


Frustar, stånkar, spänner, stönar


Viker dubbel, nästan bönar


Men ingen lycka står mig bi


Nej, helt förgäves tog jag i


 


 


 


 


 




Bunden vers (Rim) av Åsa Pyke
Läst 294 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-08-11 22:12



Bookmark and Share


  Catharina Edin
Men fy på dig Åsa! Och grattis!
2009-08-12

  dweeb
Katrinplommon! ;-)
2009-08-11

  Gormsen
Länken till Stång i vägg och hemlighus:
http://www.tradera.com/STANG-I-VAGG-OCH-HEMLIGHUS-av-Gunnar-Tilander-auktion_92343110

2009-08-11

  Gormsen
Jordnära skildrat med stor humor! Bravo! Ett boktips som är mycket intressant: Läs Stång i vägg och hemlighus av Gunnar Tilander!
2009-08-11

  * Ammi *
skit i det! öda krafter på sånt? *L*
2009-08-11

  peter markurth
ja verkligen
2009-08-11

  etthjärtaäralltidrött
shit happens!
2009-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke