Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blottad

 

Fingrar söker

halsgropsvila

 

En avslöjande gest

 

Det dugliga

det bräckliga

sida vid sida

 

Mottar beskyddet

Godtar hotet

 

Här

rämnar muren

utan strid

eller seger

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 217 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-12 13:45



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
så starka ord.
2009-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke