Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fick inspirationen till den här dikten, när jag läste några av Bo Setterlinds


LJUSET, JAG LÅTER LÅGAN BRINNA

Ljuset jag ser leder mig framåt,
det får mig att leva, tankarna blir
ljusa, varma och glädjefyllda

Mörkret har funnits inom mig alltför
länge, nu vill jag möta ljuset, känna
att glädjen för mig bort från mörkret,
och in i ljuset

Jag tänder ljusets låga i mitt hjärta,
i min själ, jag hoppas förändringen
gör att allt blir lättare, dom svåra mörka
tankarna, blir till ljus i min själ

Jag önskar mig frimodighet, stå upp
visa att här är jag, jag kan också, ljuset
inom mig brinner för framtiden, för tron
hoppet och kärleken

Låt mörkret försvinna ur mina tankar,
låt ljuset leva i mig, så att andra ser
det, och tänder också ljusets låga hos
dom



anits 12 augusti 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-12 16:42



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Så underbart ljust och hoppfullt berättat ..... Du går i rätt riktning .....
2009-08-15

  Elaine.S VIP
Ljusa , varma och fina ord.
2009-08-13

  Lars Hedlin
VAckert i nuet...
2009-08-13

  Larz Gustafsson VIP
Setterlind är en stor inspirationskälla även för mig.

Jesus är ljuset.
Låt Honom lysa genom dig!
2009-08-12

    nima
Vacker poesi.
Nima.
2009-08-12
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP