Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skumma kvarter

Mörkt


Regnet

strilar ned

i hjärtats skumma

kvarter


Du fäller upp

ett paraply


Kärleken rinner

åt sidorna

och

flyter

gatan fram


Skumma kvarter




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-13 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon