Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värt det?

Jag känner hur luften sveper under min fot,
utan något stöd under den.

Sekunderna tickar förbi,
allt gällande mitt liv.

Lång ner i avgrunden,
finns något som gör mig bunden.

Ett steg till,
sen kommer vågorna vara still.

Vattnet kommer sluka min livlösa kropp,
tid & rum, ja allt kommer för mig ta stopp.

Undran att veta av känslan,
tar bort all min ängslan,
änglsan för familj och vänner.

Jag tar klivet ut,
& allt får ett slut.

Men ingenting jag känner, ingenting jag ser.
Nej ingenting finns längre, jag existerar inte längre.

Allt detta gjorde jag pågrund av dig.




Fri vers av emili3_ew
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-13 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emili3_ew
emili3_ew