Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Humor?!


Why?

Fy satan,
du är den fulaste skatan,
på gatan,
& kallas för flatan.

Skaffa dig ett liv eller gift dig med siv,
bara du skiter i mitt privatliv,
annars hugegr jag dig med kniv.

Sluta riv itu mitt hjärta,
annars får du mycket smärta,
en stor fet smäll på stjärta.

När du väl har svimmat,
är det ingen mer ide att rimma.

Ät b*js have a nice life.




Fri vers av emili3_ew
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-13 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emili3_ew
emili3_ew