Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Humor?!


The end

Det var du, dig jag fann.

Föll för din öppna famn,
i kärlekens namn.

Men ack nu det är slut,
du är fan sjuk.

Nån annan du får finna,
mig har du ingen chans att vinna-

Men nu förvinn,
annars slänger jag opp dig på vinn.

Dagar har gått,
se hur jag mått.

illa som en gorilla,
att veta dig har jag gilla.

Än idag jag ångarar,
att jag med dig krångla,
jag ville ju bara hångla.

Nej nu är dikten slut, så spring fort ut,
jag har mycket krut.






Fri vers av emili3_ew
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-13 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emili3_ew
emili3_ew