Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lucas

När jag ser på dig,
då värmer du mig.

Ditt skratt,
är som en underbar skatt.

Min ilska mot dig,
är rädsla att förlora,
förlora någon som betyder så mycket för mig.

Att känna behov utav någon,
är helt nytt för mig.

Det finns inte ens ord för dig.

Jag älskar dig alldeles för mycket,
min underbara Lucas




Fri vers av emili3_ew
Läst 387 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-13 20:42



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar i sin kärsamhet
2009-09-18
  > Nästa text
< Föregående

emili3_ew
emili3_ew