Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farhågor

 

Kramar matstrupen,

klättrar revbenen.

 

Bröstbenet

värker ut i ryggen,

ramlar ner,

klämmer nerver.

 

Alveolerna

klirrar förskräckt

över elden

där under.

 

Greppet lossnar.

Tappar.

 

Krasar tårar

vid varje steg.

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-13 23:40



Bookmark and Share


  Catharina Edin
Inte gråta!
Bra och innehållsrikt.
2009-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke