Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar i natten, innan det är dags att sova


KANSKE

Ser inga stjärnor på himlen, hur jag
än försöker se från alla håll

Natten är här hos mig nu, dags att
snart sova, somna in och sova gott

KANSKE

Det är dag hos dig, där du befinner
dig på en annan plats i vår stora värld

KANSKE

Du känner dig glad, med din dag som
går sin gilla gång, lika glad som jag i dag
har varit, när jag rensat alla blåbär, som
en snäll och underbar sonhustru plockat
och givit till mig

KANSKE

Klappar ditt hjärta för en fin och trogen
vän, som när du kommer hem från ett arbete
som gör dig trött och sliten, visar dig sin
kärlek, tar emot dig med en öppen och
kärleksfull famn

KANSKE

Det är dag hos dig, men hos mig har natten
kommit, och för mig väntar en natts god och
skön sömn, i morgon väntar en ny dag, med
nya utmaningar och möjligheter



anits 14 augusti 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-14 00:17



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En underbar dikt om de olika villkoren på vår runda planet
2009-08-16

  Eaglemountains VIP
Håller återigen med Larz Gustafsson .....
2009-08-15

  Larz Gustafsson VIP
"Kanske" är ett skönt ord. Det är hoppingivande.
Kanske dyker ytterligare ett tillfälle upp som kan kompensera mitt förspillda...
2009-08-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP