Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
36 chambers of death, 360 degrees of perfected style (ordbajseri)


Ordlek utan spelregler

jag leker inte med ord
ord leker med mig
i en ordlek
utan spelregler
men ändock bunden
av regler
jag bryter mot regelbundet
jag är en paradoxal-pragmatisk
självförintare av grov kaliber
dysfunktionellt ickekalibrerad
en allittererad anakronism
som socialism på 2000-talet
som fred genom gevärspipor
peace man peace
PANG PANG PANG
du är död

bland ettor och nollor
är jag en tvåa
en självförvållad stilstudie
i ett ovetenskapligt syfte
för mänsklighetens bästa
en allergisk allegori
av en underpresterande poet
som skriver uppdiktade
skitdikter om påhittade skitsaker
jag är den felfria länken
som inte vill sitta bredvid
den felande länken på bussen
en spasmisk statist
med huvudrollsdrömmar
en vänsterback
vars öde är att
slå långa bollar på Bengt
jag är oldschool
som en diskett
och Disco Never Dies
hög på wacko tobacco
sweet-smoke och reefer madness

jag är demokratins fiende
numero uno
en motsägelsefull
motståndare av
majoritetsdiktatur
för makt korrumperar
en frispråkig
förespråkare av
banala bananrepubliker
med publika publikationer
av missbrukarmakthavares
personliga förehavanden

som slutsats vill jag tillägga
att jag är västerns sämsta revolverman
don juan minus charm
sonja åkesson med kuk
darth vader utan en son
jag är luke skywalker
med en biologisk högerhand




Fri vers av Furious Stylez
Läst 528 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-14 01:00



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
=) djävulskt bra formulerat! coola ord du hittar... kan höra denna läsas live på en rökig sylta nånstans, med energin och aggressiviteten den besitter. skitbra helt enkelt!
2009-09-22

  Claes Eliasson
Galen dikt! eller vad man ska kalla det. känns som ordbajs på ett bra sätt, som svett som luktar gott, if you vet what aj Mean.
2009-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Furious Stylez