Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick ett mail som fick mej att se det enkla av min skrivarvän hl "ska inte du lägga upp någonting snart? väntar på det iaf :p" Tack för ditt inspirerande beteende


Rakaste vägen

Där står hon som en ängel
jag vågar knappt närma mej
hjärtat drar i varenda tråd i kroppen
jag fattar mod och skriver en lapp

har jag nån chans på dej


Där kommer han springande mot mej
ett år och två tänder ögon som strålar
ett glädjeutryck som träffar rakt i hjärtat
jag vill vara nära

lyfter du upp mej



Här sitter jag och fantiserar
om livets guld
känner glädjen
där vill jag vara

ska vi leka ryska posten







Övriga genrer av Water VIP
Läst 477 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-08-14 13:45



Bookmark and Share


  sulimaa
Den var jättefin och otroligt nära om frågande längtan...ryska posten är ju kuuul!! :))
2009-08-26

  Tunguska
hell yeah!
2009-08-16

    leelee
:-) Ja, det kan bli guld utav ett frö.
2009-08-16

  Desire'e
fint.. lätt med en underton av något tyngre
2009-08-16

  hl
vad fint.
och ja. vad jag har längtat!
2009-08-15

  walborg
Underbart och nära!
2009-08-14

  Peter Matsa
Snyggt ... med en smak av sötma
2009-08-14

  SurtantZ
Som smågulligt... Fint!!
2009-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Water
Water VIP