Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

anlag

 

blomsterbädd

täck

 

öm

bar jag frukt

 

vissnar bitter

 

fryser

 

vill sötma

 

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-14 17:50



Bookmark and Share


  Catharina Edin
Så går det när man växer - det slutar ju alltid med att man vissnar.
Allt dör.
2009-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke