Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar som varit med mig idag


HAR DU TID EN STUND?

Vill Du ge mig lite tid, lyssna en stund
läsa mina ord?

Läsa mina ord, ord om glädje, men
också om sorg och ångest som tär
ibland

Det finns så mycket utanför min värld,
som jag inte försrår, som jag inte rår


Mina drömmar om livet, mina tankar om
varför jag är här, tankar som tar över ibland,
gör så ont i min själ

Har Du tid en stund, lyssna när jag talar
till Dig, talar om mina tankar, om varför
så många krig, så många olyckor måste
drabba vår jord

Varför sjukdomar, fördomar och lögner
aldrig tar slut, varför så många barn är
olyckliga och ensamma

Tror Du att det finns hopp för alla, att en
liten stund i livet få må bra

Det är till Dig jag ställer mina frågor, och
det är till Dig jag sänder mina tankar, till
Dig som känner och förstår mig

Tack för att lyssnade, nu vet Du hur jag
känner och tänker i kväll, glad att Du är
min vän, den allra bästa jag har



anits 14 augusti 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-14 23:26



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Jag skriver under på Maria T....
2009-08-16

  Maria T
Det finns En som alltid har tid
och som lyssnar.
Mycket fin meditation
2009-08-15

    sajo
Så kände jag när jag var i Tandådalens underbara fjällkyrka. Och han hade verkligen tid kan jag säga.

Applåder för din text
2009-08-15

  Eaglemountains VIP
Mycket tänkvärt och bra skrivet. Vacker bild!
2009-08-15

    ej medlem längre
Du är inte ensam om dessa tankar! Bra skrivet.
2009-08-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP