Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskansvärda vän

Fullkomligt
Osjälviskt
räddade du mig
när jag föll
och mitt i allt
fann vi oss i en
brinnande kärlek......
som vi aldrig helt
kan bejaka.....
verkligheten är inte på vår sida......

Min nyopererade spökhjärna
blev paranoid och du fick
många orättvisor över dig.
Just nu är min enda önskan
att du orkar förlåta mig......





Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2009-08-15 16:26



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Kramar till dig!
2009-08-26

  Eaglemountains VIP
Så rörande .... och visst kommer Du att bli förlåten ..... kram!!
2009-08-20

  walborg
Otroligt roligt att läsa denna fullödiga adekvata vackra kärleksdikt till den älskade! Förlåt är första steget i kärleken, och det sista, och det viktigaste mellan oss människor.
2009-08-17

  Eva Langrath VIP
En bön ingen kan motstå säkert har du förlåtelse fått. Mina varma tankar till dig Ulla. Kram
2009-08-16

  Sturesdotter
Hjärnan och hjärtat är inte samma organ
ditt hjärta är detsamma, det känns varmt och förlåtelse har du säkert redan fått
2009-08-15

    eva m h
Roligt att se dig här igen!
2009-08-15

  Lyckohäxan Enediel
Blir alldeles tårögd när jag läser den här...så ärligt och varmt skrivet...och visst tror jag du redan är förlåten som de andra redan sagt..vem skulle kunna låta bli att förlåta dig?
2009-08-15

  ~~*MariamAurore*~~
krya på dig vännen

kram
2009-08-15

  genni VIP
Jag är säker på att din vän redan har förlåtit dig och vad glad jag blir över att se dig här, kram till dig
2009-08-15

  * Ammi *
hoppas du får en skön stund i hemmavaron vännen.
du är med all säkerhet redan förlåten ..vänner år såna,det vet du ju så väl
stora kramen
2009-08-15

  Ilona _L
Du får säkert förlåtelse, du fina!
Glad att du är tillbaka!
2009-08-15

    sunnanvind
Visst kommer det att förlåtas Ulla... håller tummen! Jättefin text!
2009-08-15

  Njord
En sann vän kan förlåta allt Det är så det är.
Fin text Ulla!
2009-08-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP