Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spänner bågen

Strängen som brast

har visat mig vägen

så när jag nu

spänner bågen

ska jag sikta

på rätt mål







Bullseye




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-15 17:24



Bookmark and Share


    Tea Alex
Yes! Där satt den! :)
2009-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt