Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min i oktober

Du är påverkad
jag vet

Jag är sårbar
och het

Nu vet jag
mitt mål

Och jag har
en vilja av stål

Jag inväntar
tillfälle

Och ger inte upp
mitt anfallsställe

Som katten
jag samlar mig

För jag ska bara
ha just dig

Aldrig så säker
jag var

Nu är det bara tiden
att vänta kvar




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-15 17:49



Bookmark and Share


    Tea Alex
Bestämd dam, den där Gnista... ;)
2009-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt