Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är Du som alltid finns, när jag behöver Dig


MIN FINA VÄN

Jag har sett solen gå upp och ner, många, många
gånger, dagar och nätter har flutit samman

Ångesten har haft mig i sitt krampaktiga grepp, jag
har tvivlat på mig själv, tyckt mig inte värd något

Men ljuset har funnits där, trängt undan det svåra,
dom mörka svarta tankarna

I dagar och nätter, har jag pratat med Dig, berättat
om allt Du redan sett och förstått

Du finns här och har alltid gjort det, jag är mycket
glad för Din tillgivenhet, och Din vänskap

Du är min tro, mitt stora hopp och min stora kärlek,
en vän som alltid finns, ser, hjälper och lyssnar


anits 15 augusti 2009





Fri vers av anits VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-15 18:10



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Ps 71:5-7

Du är mitt hopp, o Herre, min Gud,
min trygghet ända från min ungdom.


Från min första stund har du varit mitt stöd,
från moderlivet min styrka,
jag sjunger ständigt ditt lov.

Jag har blivit ett tecken för många
i min fasta förtröstan på dig.

Så sant .....
2009-08-19

  Michaela Dutius
Alltid buren- i kärlekens armar genom mörker och natt

Mycket vackert
2009-08-16

  Rosen VIP
Att vara nära...ständigt sanningen!
som i din fina poesi!
2009-08-15

  Ann-christin
Fin dikt :-)
2009-08-15

  Maria T
"Jag hör Hans röst där
sommarvinden susar
där lunden sjunger
och där floden brusar
jag hör den ljuvast
i mitt hjärta tala
och mig hugsvala"
2009-08-15

  aol
så fin djup poesi om tillit
2009-08-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP