Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite citat först.


Inte alls.

" Så fin solnedgång"
" Inte lika fin som du"
En kille till sin tjej.

"Vilken fin utsikt"
"Inte lika fin utsikt som jag har"
Samma sak där.

Det finns säkert flera såna här uttryck,
men inga av dessa fick jag.
Det ändå som du sa egentligen
var så fina dikter du har.
Du sa att jag var en ängel.
Så svag borde jag inte vara,
jag borde inte fastna för så lite.
Inget skulle ha hänt om jag inte hade fastnat
för det du sa men det gjorde jag.
Jag ska hålla tillbaka i framtiden jag ska
inte falla så lätt.
För om jag faller för det så lätt så kommer det
vara lätt för mig att bli sårad.
Solen kanske skinner ute men det behöver
inte betyda att den skinner inom mig.
Den sken en gång men alla molnen har tagit bort den.




Fri vers av fast i hans nät
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-16 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fast i hans nät
fast i hans nät