Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
regn rusk var det lördag kväll den 15 augusti


LÖRDAG KVÄLL

Det är lördag kväll, nästan natt
ser ut genom fönstret, det är blött
på altanen, jag har varken sett
eller hört att det regnat

Jag stänger av TV och dator, är
på väg att lägga mig, då hör jag
hur regnet smattrar mot rutan

Kryper ner i sängen, drar täcket
över mig, tar boken jag börjat
läsa, tänker på hur bra jag har
det, som har tak över huvudet,
varmt och skönt, det är inte alla
som har det, denna kalla och
regniga natt

Lyssnar till vinden där ute, regnet
fortsätter slå mot rutan, nu ännu
starkare, lägger ifrån mig boken
och snart sover jag



anits 16 augusti 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-16 17:18



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Mycket fin berättelse, man lever sig in i handlingen och hör regnsmattret .....
2009-08-19

  Maria T
Så mysigt.
Sov gott till regnets
smattrande
2009-08-16

  Larz Gustafsson VIP
Verkligt hög mysfaktor!
Själv satt jag och såg en VHS-film om "Studio 54".
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP