Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristalglas

Spröd
Tun
Likt vatten
Nej, ömtåligare
Likt tunt glas
Går snart sönder
Faller likt duggregn över mig




Fri vers av Amalia Santesson
Läst 346 gånger
Publicerad 2005-10-06 21:27



Bookmark and Share


  Sofiapoema
Fin men du har stavat fel i rubriken
2005-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Amalia Santesson
Amalia Santesson