Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vill inga andra det jag vill


tom på dig när du inte är vid mig



Jag måste vara känslolös
annars vore jag död
jag trodde du förstod



Hur ska jag försöka sova själv i min säng
när din doft är översköljd över hela kudden
om jag inte vore kall?



Jag skulle sakna dig så fruktansvärt
Det är oförklarbart
Men sant




Fri vers av Mäkitalo
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-16 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mäkitalo
Mäkitalo