Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dag i ditt liv

Det kommer en dag i ditt liv
då du plötslig av nån anledning ringer på ytterdörren.
Du öppnar och presenteras för nån du har känt hela ditt liv,
nämligen dig själv stående med en spegel.
Förvirrat tar du den från dig och slår igen dörren.

Det kommer en dag i ditt liv
då du står med en spegel i hallen och av nån anledning är betagen.
Du närmar dig spegeln och föreställer dig nån annan,
nämligen människan som folk tror att du är.
Förvirrat krossar du spegeln av rädd vana

Det kommer en dag i ditt liv
då du plötsligt lär känna dig själv.
Du lär möta han som du är så rädd för,
nämligen den rätte.
Förivrat men kärleksfullt kramar du nu dig själv.




Fri vers av frankeee
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-17 19:49



Bookmark and Share


  Meadow of eternal dreams
Insiktsfullt.... mogen och tänkvärd dikt.
2010-01-27
  > Nästa text
< Föregående

frankeee